FRIENDMAKERS

Et meningsfyldt socialt liv
__

Samtalekurser- & træning
Opbyg gode tanker og følelser
Sociale oplevelser

Venskaber & Fællesskab

Bliv Friendmaker med os Intro til FM Psykoterapi
photo-1485846234645-a62644f84728

Bliv ven med dig selv

Lær nye sider om dig selv og begynd at overkomme frygt, akavethed, mindreværd m.m.

Samtaletræning

Lær alt om sociale samspil og få værktøjer til at snakke & samtale med andre.

Fællesskab

Bliv en del af et fællesskab, hvor du øver samtale og udvikler venskaber.

Overvind udfordringer

Kom i 1-1 terapi og overkom negative tanker, følelser og sociale udfordringer.


Hvordan bliver man sin egen bedste ven, så det bliver lettere at være social og udvikle venskaber?

Besked fra Daniel Brandt, stifter

Hej Friendmaker, jeg står bag dette nye projekt - som jeg kalder for FriendMakers - og som jeg virkelig håber, at du vil være en del af. 

FriendMakers er et udviklingsrum, mødested og fællesskab for dig, hvis du kender til at have udfordringer med og i sociale situationer. Det kan være, at...

  • Du føler dig akavet, uinteressant eller ikke-god-nok.
  • Du tænker, at alle andre er mere spændende end dig, at du aldrig har noget at sige eller måske er du bekymret for at blive udstillet af andre.
  • Du lider måske under social angst eller holder dig bevidst væk fra sociale arrangementer.

I så fald, håber jeg virkelig, at du vil være en del af FriendMakers! Dette skal være et sted, hvor vi møder de udfordringer sammen og med andre der forstår os.

Jeg er sikker på, at vi alle kommer med historier og oplevelser fra vores liv, hvor vi instinktivt ved, hvordan hinanden har det. Og det hjælper os med at gøre os stærke - hver for sig og sammen. 

Lad mig fortælle dig en af mine historier.... Og jeg vil gerne fortælle, om den aften, hvor jeg indså, at jeg aldrig ville blive "ham den sociale fyr", jeg altid havde ønsket at være.

På det tidspunkt i mit liv, prøvede jeg at være ligesom de mest udadvendte og sociale personer jeg kendte (eller havde set på tv).

Jeg udkæmpede altid et stort indre slag med mig selv, fordi jeg prøvede at være ekstrovert, social, snakkesalig... og populær. 

Et slag, som jeg gang på gang følte, at jeg tabte på den sociale slagmark. Det betød, at jeg blev mere og mere frustreret over, hvem jeg var.

Til sidst, faldt bunden ud under mig. Jeg var sammen med en kammerat og vi var på vej hjem fra en bytur. Denne aften, havde jeg, temmelig beruset, sagt en dumsmart bemærkning til en af min kammerats veninder. 

Det var ikke noget der var så slemt, at jeg husker hvad jeg sagde. Men... jeg husker følelsen jeg havde om mig selv: Jeg følte mig falsk. 

ENDELIG indså jeg, at hvem jeg i min jagt, var blevet til, var hverken en person jeg kunne genkende, eller som jeg var stolt af. 

Dette betød, at jeg i mange år, ikke havde været mig selv og vist folk, hvem jeg faktisk var som person. Jeg kendte ikke en gang mig selv mere.

Som du kan forestille dig, var jeg langt nede og desperat, men jeg var ikke klar til at opgive min drøm om at være social og udadvendt - men næste gang jeg prøvede, skulle det være mere naturligt som mig.

Så traf jeg en beslutning der ændrede mit liv for altid. Jeg valgte at backpacke alene rundt i Polen, for at lære mig selv at kende igen og øve mig i at møde nye mennesker... som mig.

På turen begyndte jeg at opdage den virkelige mig igen. Den, som jeg havde undertrykt i alle de år. Den første side af mig, som jeg fandt frem igen, var en legesyg og nysgerrig side. Og flere og flere kiggede frem.

På det tidspunkt ændrede alt sig!

Jeg fandt endelig ud af hvordan jeg kunne...

  • Føle mig som mig selv og være glad for at være den, jeg er.
  • Udvikle min egen sociale personlighed baseret på, hvem jeg er.
  • Socialisere, mens jeg har det godt med mig selv (uden frygt el. lign.)

Fordi jeg opdagede, at den "jeg virkelig er", var blevet undertrykt af alle de påtagede identiteter, som jeg prøve at tvinge til at være en del af mig, blev jeg i stand til at...

  • Udvikle min egen unikke personlighed - på en sund måde, så jeg bliver mere af mig selv. Og en jeg er stolt af at være.
  • Udvikle sociale kompetencer og samtalemæssige færdigheder, der ærligt viser hvem jeg er - både stærke og mindre stærke sider.
  • Være i sociale sammenhænge uden svære følelser eller negative tanker om mig selv.

Nu kan jeg være social og udadvendt, uden at skulle være andre end mig selv. Jeg arbejder stadig med mig selv, øver mig og plejer stadig mine introverte sider. Men jeg bekymrer mig ikke mere om at være social.

Til gengæld opbygger jeg mine nuværende venskaber, møder nye skønne mennesker - samtidig med, at jeg har det godt med mig selv.

Jeg er så lidenskabelig omkring FriendMakers-projektet. Fordi det skal være et sted og et frirum, hvor du kan udvikle dig i nogle trygge rammer og opleve at være social og udadvendt - 100 % som dig selv, når du har det aller bedst med hvem du er!

Bliv FriendMaker, ven med dig selv og med andre.

Som FriendMaker opbygger du sociale færdigheder i trygge og rolige rammer. Du bliver klogere omkring dig selv og lærer at bryde med negative tanker og følelser. Det betyder, at du kan være social med et smil og starte nye venskaber.

photo-1511632765486-a01980e01a18

FriendMakers: Medlemskab og online kurser

Under opbygning - bliv feedback-medlem hos FriendMakers.

Som medlem af FriendMakers får du adgang til online kurser, der er opdelt i to kategorier:

✔️FriendMakers giver dig viden, øvelser og værktøjer til at udvikle dine sociale færdigheder og blive rigtig god til at snakke, samtale og opbygge venskaber - med smil, latter og glæde. 

✔️ Bliv Ven med Dig Selv giver dig nye måder at se dig selv og dit liv på. Du får øvelser og værktøjer til at håndtere negative tanker og følelser - og lærer livskunsten at tage hånd om dit eget liv.

Med de to kursusdele bliver du i stand til at deltage i sociale arrangementer med meget mindre frygt, nervøsitet og dårlige tanker - samtidig med, at du udvikler din autencitet og bliver den du er.

+ FriendMakers Fællesskabet: Som FriendMaker åbner du op for vores fællesskab, hvor vi har
✔️ samtaletræninger til at øve dine sociale kompetencer og møde nye mennesker.
✔️ fællesarrangementer til at udvikle dig til et socialt væsen og udvikle nye venskaber.
✔️ online forum til at støtte hinanden på vores fælles vej. 

Vi søger lige nu feedback-medlemmer, der vil være med til at udvikle FriendMakers-konceptet i samarbejde med stifteren Daniel.

Læs mere om FriendMakers Bliv feedback-medlem
photo-1593444286621-98245b7d4530

FM Psykoterapi: Bliv selvglad (på den gode måde) & overkom sociale udfordringer

Daniel har lige nu 1 ledig klientplads.

Går du rundt med svære følelser og negative tanker om dig selv - og ødelægger det din selvtillid, når du er til sociale arrangementer? (måske bliver det hele endnu værre her?) 

✔️ Start et psykoterapeutisk forløb hos vores stifter, Daniel. Hos ham lærer du at se dig selv på nye positive måder og du begynder at forstå, hvorfor du går rundt med svære følelser og negative tanker.

✔️ Under forløbet begynder du at få det bedre med dig selv - samtidig med, at I har fokus på, at du bliver tryg i sociale sammenhænge. I træner forskellige værktøjer, som du senere kan bruge på egen hånd.

Et forløb løber over 3 måneder og indeholder 8 sessioner a' 75 minutter. Du får derudover 6 måneders gratis medlemskab af FriendMakers.

Er du også træt af følelserne af ikke at være social?

Vi ved hvordan det er at være introvert eller bare ikke have de sociale færdigheder, som du nok, ligesom os andre, virkelig ønsker dig - af forskellige grunde. 

Men vi ved også, hvordan det er muligt at blive ven med sig selv, sine tanker og følelser. Vi ved hvordan man kan lære at have gode samtaler, få gode oplevelser med andre og opbygge nye venskaber.

Det er nemlig alt sammen en del af FriendMakers.

Meld dig ind som Feedback-medlem og bliv en del af fællesskabet, hvor du er med til at udvikle FriendMakers i en retning, der virker for dig - også for andres skyld.

Er du klar til at blive social og møde nye venner, uden frygt og ubehag?

Hvis det er nu, at du træffer beslutningen om at gøre noget ved dine sociale færdigheder, skal du melde dig ind og blive FriendMakers Medlem - eller starte i et terapeutisk forløb.

Det kan også være, at du gerne vil lære lidt mere om os? I så fald kan du tage vores gratis kursus eller købe et af vores temakurser om sociale samtaler eller udvikling.

Vi har også et nyhedsbrev, hvor vi løbende sender dig videoer og tilbud om at deltage på udvalgte arrangementer.

Hvor klar er du? 

FriendMakers Medlem

Samtalekurser, træninger og sociale arrangementer

FriendMakers Kurser

Tag på kursus om sociale samtaler og venskaber.

FriendMakers Psykoterapi

12-ugers udviklingsforløb + FriendMakers medlemskab.

FriendMakers Nyhedsbrev

Få tilsendt lærerige videoer + invitationer til FM events.